SONY DSC

Aeronava va ateriza de la București seara la ora 20:35 și va decola de la Suceava dimineața la ora 05:00. Cursele low-cost Blue Air vor fi operate în zilele de marți/miercuri, vineri/sâmbătă și duminică/luni. Aceste zboruri spre Bucuresti se adauga celor cinci curse de linie ale companiei TAROM, specificate în cadrul orarului din intervalul 28 martie – 30 octombrie.

Compania aeriană Blue Air intenționează să opereze 3 zboruri pe săptămână pe ruta București – Suceava – București, începând din 23 aprilie 2021. O informare în acest sens a fost transmisă de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Niculai Barbă. Conform sursei citate, zborurile vor fi cu înnoptarea aeronavei pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” Suceava și vor fi operate în zilele de marți/miercuri, vineri/sâmbătă și Duminică/luni. Astfel, aeronava va ateriza de la București seara la ora 20:35 și va decola de la Suceava dimineața la ora 05:00.

Niculai Barbă a explicat că aceste zboruri vor putea asigura și conexiunea cu alte curse ale companiei Blue Air de la București către mai multe destinații internaționale, cum ar fi: Amsterdam, Bologna, Bruxelles, Koln, Dublin, Frankfurt, Helsinki, Larnaca, Malaga, Munchen, Paris (Charles de Gaulle), Praga, Stuttgart, Torino, Valencia.

mai mult la    /www.obiectivdesuceava.ro/

 

Lasă un răspuns